RM89

Kemiri Balm

Uncategorized
Kemiri Balm adalah produk berasaskan buah kemiri yang pertama di Malaysia. Ia efektik untuk menggalakkan pertumbuhan rambut anda dan amat sesuai untuk anda yang mengalami masalah rambut.

Ingredients: Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Aleurites Moluccanus Seed Oil, Beeswax, Helianthus Annuus (sunflower) seed oil, Tocopherol, Parfum

In stock

- +
SKU: L0001
Tags:

Description

Kemiri Balm

Lebatkan rambut & rawat rambut gugur

Kemiri Balm diformulasi khas dari buah Kemiri berfungsi untuk menjana pertumbuhan rambut anda. Kembalikan semula keyakinan diri anda dengan melebatkan rambut yang kian menipis dan rawat rambut gugur.

01. Tidak melekit

Tekstur yang ringan dan kurang berminyak menjaminkan pengalaman penggunaan yang best untuk anda.

02. Mudah meresap

Dengan formulasi khas, kami memastikan proses penumbuhan semula rambut anda  bermula di saat anda memakai Kemiri Balm pada rambut.

03. Wangi dan selesa dipakai

Amatlah nyaman dipakai sehingga anda boleh menggunakan Kemiri Balm sebagai pengganti minyak rambut.

04. Diperbuat dari Buah Kemiri bergred tinggi

Buah Kemiri dipilih secara teliti, hanya Buah Kemiri gred premium sahaja yang diproses ke Kemiri Balm. Kualiti ‘tip-top’. 

Kemiri Balm

Kemiri Balm sesuai untuk anda yang mengalami

01. Rambut Yang Menipis

Bagi anda yang mempunyai rambut yang semakin menipis, Kemiri Balm boleh membantu melebatkan semula rambut anda.

02. Keguguran Rambut

Ekstrak Kemiri Asli bertindak sebagai bahan semulajadi aktif yang mengukuhkan akar rambut anda.

03. Masalah Botak Bertompok/Alcopeia

Kemiri Balm mampu membaiki kawasan yang mengalami masalah botak bertompok dengan menggalakkan pertumbuhan rambut.

04. Mengurangkan Uban Pramatang

Buah Kemiri yang kaya dengan Vitamin E membantu dalam melambatkan proses uban pramatang.
Kemiri Balm -05

Cara Semulajadi untuk merawat masalah rambut.

Kemiri Balm menjana semula pertumbuhan rambut dengan bahan semulajadi. Bebas dari bahan kimia, bebas dari keresahan.

Cara alternatif yang mengikut Petua Turun Temurun
Lebih murah dari kaedah modern seperti tanam rambut
Sebotol tahan sehingga 2-3 bulan
Terbukti dengan testimoni yang berjaya

Testimoni Pelanggan

4 dari 5 pengguna kami telah berjaya mendapat kesan yang positif dari hasil memakai Kemiri Balm. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Masalah rambut nipis

" Saya amat berpuas hati, alhamdullilah rambut saya kekal sihat dan rambut pun dah start tumbuh semula."

Fauzi
Masalah rambut nipis
Masalah rambut gugur

"Sejak guna produk Lespettua, saya kini tak perlu stress tengok rambut gugur. Rambut terasa lebih kukuh dan sihat. Terima kasih Lespettua!"

Yati
Masalah rambut gugur
Masalah rambut uban + gugur

"Jujurnya, rambut aku memang dah start gugur dan beruban. Tak menyesal cuba Kemiri Balm. Bau wangi, tak melekit dan result memuaskan!"

Hamdan
Masalah rambut uban + gugur

Nota dari Pengasas

Pengasas Lespettua - Tuan Hunain juga turut menggunakan produk Kemiri Balm dalam usaha beliau untuk mengatasi masalah rambut nipis.

Rambut merupakan mahkota kita. Bila rambut gugur dan makin menipis, kita akan kehilangan keyakinan diri.

Dilema kita yang mengalami masalah rambut ni: 

1. Kos untuk merawat rambut gugur ini agak mahal dengan teknologi modern

2. Produk di pasaran tidak terjamin berkesan. 

3. Kebanyakkan produk ada bahan kimia dan bahan terlarang.

Sebab itu kami menghasilkan Kemiri Balm yang berasaskan petua orang dulu untuk melebatkan rambut sebagai rawatan alternatif.

Lebih 1,000 pengguna Lespettua berjaya menyelesaikan masalah rambut mereka.

Saya berharap Lespettua dapat membantu masalah rambut anda dan juga dan mengembalikan semula keyakinan diri anda 🥳

Ahmad Hunain

Pengasas Lespettua

Team-Members-test-4-resized

Tiga jaminan untuk anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..
Pulangan wang 30-hari

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Produk yang berasaskan bahan gred tertinggi, semulajadi dan disahkan halal untuk kegunaan harian.

Harga berpatutan

Anda akan dapati yang kualiti dan kesan produk ini adalah jauh lebih murah daripada apa yang anda rasai.

Soalan Lazim (FAQ)

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Kemiri Balm Lespettua.

Step 1 = Pakai waktu malam & pagi untuk dapatkan kesan lebih cepat. Kalau nak pakai malam sahaja pun boleh, takde masalah

Step 2 = Keringkan rambut dulu

Step 3 = Ratakan di tapak tangan atau hujung jari

Step 4 = Sapukan di tempat yang bermasalah contohnya di tempat yang botak atau tempat rambut gugur.. Pakai balm tu mesti kena di kulit kepala untuk nampak kesan yang 👍🏻

Step 5 = Urut di tempat bermasalah dalam masa 2-5 minit sahaja

Step 6 = Saya galakkan awak pakai 2x sehari, yang penting kena rajin pakai (konsisten)

Kemiri Balm adalah produk uniseks. Produk ini tak sesuai untuk individu yang berambut panjang dan sensitif dengan kulit kepala berminyak.

Ini adalah kaedah alternatif untuk membantu anda mencapai ‘aesthetic goals’ anda. Keberkesanan produk akan berbeza untuk setiap individu.

Tak perlu. Anda cuma perlu biar Kemiri Balm menyerap ke rambut/kulit kepala anda.

Anda perlu memastikan yang kulit kepala/rambut anda kering sebelum menggunakan Kemiri Balm.

Untuk penggunaan yang konsisten, Kemiri Balm boleh bertahan sehingga 2 bulan.

Pelanggan yang menggunakan produk Lespettua kebiasaannya akan melihat kesan positif dalam masa 1 bulan. Keberksanan akan berbeza mengikut individu, dan juga bergantung kepada tahap masalah rambut.

Pelanggan kami juga membeli

Additional information

Weight 0.05 kg