Soalan Lazim

Kami menjawab soalan-soalan yang sering ditanya oleh para pelanggan kami.

Umum

Ya, produk kami adalah uniseks dan sesuai untuk lelaki dan juga perempuan.

Sebarang masalah pesanan / produk mesti dilaporkan kepada Lespettua melalui media sosial DM, Whatsapp atau e-mel kepada kami di [email protected] dalam masa 5 hari bekerja dari tarikh penghantaran.

Kami bertanggungjawab sepenuhnya untuk produk yang rosak/cacat yang tertakluk di bawah Terma & Syarat. Pengembalian dan/atau bayaran balik HANYA ditawarkan untuk barang baru, belum dibuka atau rosak.

Kami berhak menafikan bayaran balik (refund) untuk barangan yang telah dibuka atau digunakan.

Kami tidak bertanggungjawab sepenuhnya sekiranya barang hilang kerana kecuaian dari pihak kurier dalam proses penghantaran.

Kami proses order anda secepat mungkin. Setelah kami sudah selesai proses order anda, anda akan menerima email pengesahan dari kami.

Sekiranya anda ingin cancel order atau membuat sebarang pertanyaan terdesak, anda boleh Whatsapp kami di +6018-5777475. Anda perlu Whatsapp kami tempoh sejam setelah anda membeli dengan kami.

Kesemua order akan diproses dalam 1-3 hari bekerja. Setelah dipos, kami akan hantar emel & SMS yang mengandungi tracking code pesanan anda. Anda boleh menjangkakan pesanan anda untuk tiba dalam masa yang diberikan oleh syarikat kurier.

Soalan mengenai Produk Lespettua

Tak perlu. Anda cuma perlu biar Kemiri Balm menyerap ke rambut/kulit kepala anda.

Anda perlu memastikan yang kulit kepala/rambut anda kering sebelum menggunakan Kemiri Balm.

Untuk penggunaan yang konsisten, produk kami boleh digunakan sehingga 2 bulan.

Kami bertanggungjawab sepenuhnya untuk produk yang rosak/cacat yang tertakluk di bawah Terma & Syarat. Pengembalian dan/atau bayaran balik HANYA ditawarkan untuk barang baru, belum dibuka atau rosak. Kami berhak menafikan bayaran balik terhadap brang yang telah dibuka atau digunakan.

Pelanggan yang menggunakan produk Lespettua kebiasaannya akan melihat kesan positif dalam masa 1 bulan. Keberksanan akan berbeza mengikut individu, dan juga bergantung kepada tahap masalah rambut.

Ya, anda boleh guna Eyelash Serum dengan mascara. Namun begitu, adalah dinasihatkan untuk biarkan Eyelash Serum kering terlebih dahulu sebelum menggunakan sebarang mascara.

Tidak. Tekstur Eyelash Serum adalah sangat ringan dan tidak melekit.

Lazimnya, dengan penggunaan yang konsisten, anda boleh melihat kesan yang baik di minggu ketiga/keempat.